OLIVIAS KJOLE

Publisert 24. juni 2017 klokken 10:46 | av .

Første design for eget firma 🙂 Kjolen ble til våren 2016 mens vi planla garninnkjøp, hvor mange hyller vi fikk plass til i lokalet og alt ellers som må til for å starte en butikk. Alle har navn på designet sitt for tiden – så da fikk kjolen navn etter Lines datter Olivia.

 

Stort sett når jeg lager et design regnes alle størrelser ut samtidig ut i fra en prøvelapp. Av og til blir jeg så ivrig at jeg må starte med en gang…. Ikke veldig lurt, men kan til tider ikke unngås! Prøver å skrive opp underveis hva jeg gjør, med dato og greier så jeg ser hvilke endringer som gjelder. Og noen ganger blir det helt umulig å skjønne seg selv, så da må plagget strikkes opp en gang til. Voila- så har man en fargevariant, og helt nødvendig for å regne ut garnmengden til de forskjellige størrelsene.

 

Borden i livet begynner og avsluttes med 1 omgang med vrang masker. Da kan du hekle i vrang maskene etterpå og du får en fin «blonde-kant».

Kategorisert med:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *