Så er vi snart i kurs modus

Publisert 27. desember 2017 klokken 13:05 | av .

Vi har hatt en del som har kommet innom oss i butikken med ønske om å lære å strikke. Helt fra grunnen av. Nå har vi endelig somlet oss til å sette opp nybegynnerkurs i Januar.

Andre igjen trenger hjelp til å lese og forstå en strikkeoppskrift med alle kryptiske forkortelser, til å komme seg igjennom et flette mønster eller ønske om å lære forskjellige strikketeknikker. Men, dette får komme senere. For ikke å snakke om kurs i montering……

Selv lærte jeg å legge opp i barnehagen, men å strikke tror jeg nok ikke jeg lærte før på skolen. Men da var det til gjengjeld gjort – og jeg har ikke stoppet å strikke siden det!  Det er en fantastisk mestring i å skape noe, og inspirasjon finnes overalt.

Kategorisert med:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *