STELLA GENSER – NYTT DESIGN!

Publisert 27. mai 2018 klokken 20:46 | av .

Sannelig kom jeg i havn, et hav av tid etter at den burde vært ferdig..med tanke på årstiden! Akkurat nå i denne varmen orker folk knapt å tenke på garn som varmer. Selv bomull og lette garn blir sett på med skepsis, fordi tanken på å løfte en strikkepinne får svetten til å piple fra pannen. Vel, vel – men nå er i hvertfall Stella genseren ferdig.

Kjempe gøy å strikke den. Genseren har riller nederst på ermer og bol, og i halskanten. Deretter er det halv-patent det går i. Det strikkes med 3 tråder garn (Pus, Kidsilk Erle og Bling). Går sabla fort på pinne nr 9. Jeg har laget 3 alternative raglanløsninger. Genseren i turkis er faktisk strikket frem og tilbake etter ermehullsfellingen, og det felles ytterst i hver side til raglan (på bol og ermer). Sys sammen tilslutt. Hvorfor det skjedde var fordi jeg ble så overivrig mens jeg strikket at jeg ikke hadde tid til å vente på meg selv til å regne ut oppskriften. Ermer og bol må stemme overens slik at det ved felling blir riktig. Den gule genseren derimot, er strikket etter oppskrift og raglansfellingen strikkes rundt med fellinger mot hverandre. Har til og med tatt med en alternativ felling til strikket rundt med rett masker mot hverandre.

Oppskriften er å få kjøpt med og uten garn i vår nettbutikk, og i vår fysiske butikk på Sæter torg 🙂

Tags:

Kategorisert med:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *